Terug

Geboorte in kaart

Gedrag is altijd logische!

3 uur | € 165

Reserveren

Tijdens een geboorte in kaart sessie kijk ik met u naar het verhaal rond om de geboorte van u of van uw kindje. Wat verteld dit verhaal? Tijdens de conceptie ,de 9 maanden in de buik en tijdens de bevalling doet een kindje indrukken op. Deze indrukken worden opgeslagen in het lichaamsbewustzijn en kan gedrag veroorzaken, gedrag wat niet altijd begrepen wordt. Maar als je het geboorte verhaal in kaart brengt word er zoveel duidelijk. Wat miste het kindje welke behoefte had het? Als dit echt gezien, benoemd en erkend wordt dan kan een gedragspatroon doorbroken worden. En komt er weer Positieve Verbinding!

3 uur echt even stil staan bij de geboorte van u of uw kindje.
Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers in alle rust, vertellen en inzoomen, zodat je kan ontdekken wat jou verhaal je verteld! Ik gun dit iedereen!

Na deze ochtend breng ik uw verhaal in kaart zodat u het terug kunt lezen en als het over uw kindje gaat voor kunt lezen. Voor kinderen vertel ik het verhaal op een kinderlijke manier zodat ze mee genomen worden in het verhaal van hun ontstaan. Ik zie dat het voor kinderen heel fijn is om te horen wat ze eigenlijk al lang voelden.

Online boeken
Ouder en kind ochtend
3 uur | € 165

Reserveren

Locatie en contactgegevens

Tel.: 0614186219
E-mailadres: hanneke@positiefinverbinding.nl
Hoogeindsestraat 7A, 5447 PD Rijkevoort, Nederland